Cvjećarna Čakovec dostava cvijeća na adresu isti dan.Internet Cvjećarnica sa najbržom i najkvalitetnijom dostavom cvijeća u Čakovecu.Croatia Cvjećarna - Cvjećarna Čakovec prima narudžbe cvijeća iz cijelog svijeta.

od 65.00  

Amy

od 55.00  

Kraljevski dar

12 crvenih ruža medo i ferrero čokolade

Veliki medo jednom šapicom drži 12 crvenih ruža, a srce Ferrero čokolade drugom šapicom.Neka medvjed vam pomogne da se brine o svojim prijateljima, on to može učiniti vrlo dobro!
Medvjed može varirati ovisno o dostupnosti.Slika je samo za referencu i glavne stavke su iste, učinak je garantiran.

Kad isporučujemo:Kad Vi to želite
Kamo isporučujemo:Bilo gdje u Hrvatskoj
podrijetlo:Nizozemska
na stanju:Neograničena količina
kvaliteta:A (najkvalitetnija)
sastav:Ruže,Medvjedić,Ferrero Roche
napomena: U ljetnom periodu Ferrero Roche bit će zamjenjen Raffaelo kuglicama.

Buket Elen

Prekrasan okrugl buket sastavljen je od bijelih ljiljana, crvenih mingera i bijelih ruža nadopunjenih zelenilom. Cvijeće je izravno sa Nizozemske burze cvijeća, jamčimo svježinu cvjetova.

Kad isporučujemo:Danas (u roku od 90 minuta)
Kamo isporučujemo:Bilo gdje u Hrvatskoj
podrijetlo:Nizozemska
na stanju:Neograničena količina
kvaliteta:A (najkvalitetnija)
sastav:Liljan, Gerber , kokteli

Za tvoju ljubav 

Jedano desetak crvenih ruža sa smeđim medvjedom i kombinacijom ukusne torte su sigurno najbolji način da nekome pokazete ljubav i paznju.
 
Kad isporučujemo:Kad Vi to želite
Kamo isporučujemo:Bilo gdje u Hrvatskoj
podrijetlo:Nizozemska
na stanju:Neograničena količina
kvaliteta:A (najkvalitetnija)
sastav:Ruže,Medvjedić,Kolač

Cvjećarna Čakovec 

cvjecarna cekavec

Croatia Cvjećarna-Cvjećarna Čakovec dostava cvijeća i buketa na adresu po vašoj želji. Cvjećarna Čakovec dostava cvijeća tokom cijele godine 365 dana u godini , putem online usluge naručivanja buketa i poklona možete izvršiti u svakom trenutku. Naša cvjećarna nudi najbolji izbor buketa uz najpovoljnije cijene.Croatia Cvjećarna-Cvjećarna Čakovec dostava je uvijek spremna da isporuči buket poklon ili arnažman onakav kakav vi poželite i u vrijem koje vi tražite.

Croatia Cvjećarna-Cvjećarna Čakovec dostava cvijeća

za sve prigode,ukoliko trebate buket ili poklon za rođendan,vijenčanje,rođenje dijeteta ili bilo koju drugu prigodu Croatija Cvjećarna je tu da vam pomogne u realizaciji vaše namjere.

Croatia cvjećarna nudi veliki izbor buketa uz besplatnu dostavu bilo gdije u Hrvatskoj.

Najbolja Online Cvjecarna u Hrvatskoj  dostavit ce cvijeće bilo gdije.Nadamo se da ćete naći ono što vam odgovara. Naša kurirska služba je spremna da vam izađe u susret bilo kada i bilo gdje. Dostava cvijeca nije samo posao to je i obaveza da donesemo osmijeh na vaša lica i lica vama dragih osoba.Mi ne dostavljamo samo cvijeće,mi prenosimo poruku.

Croatia Cvjećarna-Cvjećarna Čakovec dostava

je na usluzi bilo da želite da iznenadite vama dragu osobu ili ćete dostavu cvijeća koristiti u poslovne svrhe.Croatia Cvjećarna-Cvjećarna Čakovec dostava cvijeća na osobnu adresu u bolnice ili u tvrtke.Također pored dostave cvijeća u uskoro ćemo imati u ponudi i dostavu poklon košarica sa slatkišima.

Trenutno u Croatia Cvjećarni imamo u ponudi bukete sa čokoladnim desertom i malim medom koji će raznježiti i najtvrđa srca.Dostava buketa  je odličan način da nekome izrazite ljubav ili poštovanje.Također buket ispred vrata može da vam kupi oprost ukoliko ste pogriješili ili skrivili kod vama drage osobe..

Croatia Cvjećarna-Cvjećarna Čakovec dostava vijenaca

ili grobni aranžmana na groblja i sprovode  ali dostavu cvijeća za tu priliku morate naručiti najkasnije 24 h ranije.

Cvjećarna Čakovec dostava buketa,poklona i cvijeća radimo u naseljima Ivanovec, Krištanovec, Kuršanec, Mačkovec, Mihovljan,Novo Selo na Dravi, Novo Selo Rok, Savska Ves, Slemenice, Šandorovec, Štefanec , Totovec i Žiškovec.

Recent Comments

 

 

 

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply