Internet Cvjećarna Đakovo dostava cvijeća na kućnu adresu.Croatia Cvjećarna - Cvjećarna Đakovo daje vam mogućnost da izvršite narudžbu cvijeća lako i brzo sa bilo koje destinacije. Učinimo zajedno sretnim Vama drage osobe.Vaša Cvjećarna Đakovo - Croatia Cvjećarna

Aranžmni koje najviše volite

od 65.00  

Amy

od 55.00  

Kraljevski dar

12 crvenih ruža medo i ferrero čokolade

Veliki medo jednom šapicom drži 12 crvenih ruža, a srce Ferrero čokolade drugom šapicom.Neka medvjed vam pomogne da se brine o svojim prijateljima, on to može učiniti vrlo dobro!
Medvjed može varirati ovisno o dostupnosti.Slika je samo za referencu i glavne stavke su iste, učinak je garantiran.

Kad isporučujemo:Kad Vi to želite
Kamo isporučujemo:Bilo gdje u Hrvatskoj
podrijetlo:Nizozemska
na stanju:Neograničena količina
kvaliteta:A (najkvalitetnija)
sastav:Ruže,Medvjedić,Ferrero Roche
napomena: U ljetnom periodu Ferrero Roche bit će zamjenjen Raffaelo kuglicama.

Buket Elen

Prekrasan okrugl buket sastavljen je od bijelih ljiljana, crvenih mingera i bijelih ruža nadopunjenih zelenilom. Cvijeće je izravno sa Nizozemske burze cvijeća, jamčimo svježinu cvjetova.

Kad isporučujemo:Danas (u roku od 90 minuta)
Kamo isporučujemo:Bilo gdje u Hrvatskoj
podrijetlo:Nizozemska
na stanju:Neograničena količina
kvaliteta:A (najkvalitetnija)
sastav:Liljan, Gerber , kokteli

Za tvoju ljubav 

Jedano desetak crvenih ruža sa smeđim medvjedom i kombinacijom ukusne torte su sigurno najbolji način da nekome pokazete ljubav i paznju.
 
Kad isporučujemo:Kad Vi to želite
Kamo isporučujemo:Bilo gdje u Hrvatskoj
podrijetlo:Nizozemska
na stanju:Neograničena količina
kvaliteta:A (najkvalitetnija)
sastav:Ruže,Medvjedić,Kolač

Cvijeće idealni poklon za svaku priliku!

Originalni i kreativno osmišljeni buketi od svježeg i suhog cvijeća za sve prigode. Bilo da pripremate ručak i trebate ukrasiti stol za svečanu prigodu, trebate cvijeće za rođendan, godišnjicu braka, rođenje djeteta, prvu pričest, krštenje, promociju … Ponekad jednostavno želite kupiti cvijeće kojim ćete ukrasiti svoj dom.

Novost u ponudi je i poklon bon – idealni poklon za svaku priliku! Odaberite vrijednost poklon bona prema Vašoj želji i razveselite svoje voljene, prijatelje ili poslovne partnere ovim jedinstvenim darom! Dostavljamo bukete i cvjetne aranžmane za razne prigode od svježeg, suhog i umjetnog cvijeća. Svi želimo odabrati onaj jedan mali i poseban poklon koji će od srca razveseliti dragu nam osobu.

Croatia Cvjećarna – Cvjećarna Đakovo

Croatia Cvjećarna – Cvjećarna Đakovo već dugi niz godina radi dostavu buketa i poklona u Đakovo.Internet Cvjećarna Đakovo je sustavna dionica naše tvrtke i jedna od najboljih izdvojenih poslovnica sa kojom se ponosimo.Kada primimo Vašu narudžbu ona daje djelatnicima za izradu buketa koje izrađuju buket svega sat vremena prije isporuke na zadatu adresu te naši profesionalni dostavljači odmah sa najvećim pažnjom dostavljaju poklon ili buket tako da vaš poklon uvijek dolazi svjež i lijep.

Cvjećarna Đakovo – vrijeme  dostave

Croatia Cvjećarna- Cvjećarna Đakovo dostavit će cvijeće isti dan ukoliko vaša narudžba stigne do 16 h a ukoliko stigne poslije 16 h  dostavit ćemo naredni dan ukoliko niste naznačili neki drugi datum.

Cvjećarna Đakovo  –mjesta dostave

Cvjećarna Đakovo vrši dostavu u sljedeća gradska naselja i četvrti : Budrovci , Đakovo, Đurđanci , Ivanovci Gorjanski , Kuševac , Novi Perkovci , Piškorevci , Selci Đakovački i Široko Polje ,Centar, Vila, Sjever, Brdo, Pazarište, Bajnak, Čikaga.         

Dostava vijenaca I grobnih aranžmana

U najtežim trenucima za vas,vašu obitelj ili prijatelje Cvjećarna Đakovo je uz vas.Ukoliko se nalazite daleko,spriječeni ste obvezama I niste u mogućnosti doći I osobno iskazati svoj bol I sućut Croatia Cvjećarna I Cvjećarna Đakovo uradit će to za vas na najbolji mogući način .

Cvjećarna Đakovo dostava vijenaca I grobnih aranžmana na groblju ili adresu ožalošćene porodice.Vijence i grobne aranžmane izrađujemo isključivo od svježeg cvijeća sat vremena prije isporuke.Ukoliko u našem asortimanu nema vijenca ili grobnog aranžmana kakav vi želite kontaktirati nas na info@croatiacvjecarna.com djelatnici će napraviti vijenac ili aranžman po vašoj želji.

Cvjećarna Đakovo

Cvijeće kao poklon ,

Ne postoji bolji način da nekome izrazite ili pokažete ljubav da nekome ukažete poštovanje ili jednostavno da čestitate vama dragim osobama poseban trenutak u životu.Cvijeće je u stoljetnoj tradiciji darivanja više od poklona to je način da pošaljete poruku pa je jedna od naših uzrečica i “mi ne dostavljamo samo cvijeće mi stvaramo prenosimo poruku”.

Croatia Cvjećarna je sa dostavom cvijeća u Đakovu počela još 2005. ali suvremeni način poslovanja i internet obrada vaših narudžbi krenula sa primjenom od 2010. godine.

Naše usluge možete koristiti 365 dana u godini 24 sata dnevno i da cvijeće preko online usluga naručivanja možete naručiti u bilo kojem trenutku sa bilo koje destinacije u svijetu.

Naša online potpora dostupna je 0/24 hiu svakom trenutku možete nas kontaktirati i pitati za savjet

Recent Comments
Povratne poruke našoj korisničkoj potpori…

“Hvala  puno osoblju iz tvrtke Croatia Cvjećarna za isporuci buketa ruža mojoj djevojci. Pomogli ste mi da je obradujem,iznenadim i da se pomirim se njom! Bila je jako sretna i ugodno iznenađenja ! Samo naprijed! Vi ste najbolji!”

 

“Prvi put sam uzeo cvijeće preko vaše tvrtke.Prethodno se činilo da je naručivanje  buketa na internetu luksuz .Naime,mogućnost da obradujem svoju baku iako sam kilometrima daleko je neprocjenjiva.  Hvala vam !!! “ “Zahvaljujući osoblju Croatia Cvjećarne sad sam u prilici da obradujem,usrećim i pokažem ljubav mojoj djevojci koja je u Hrvatskoj a ja sam 8000.tisuća kilometara od nje. Hvala što postojite!
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply