Cvjećarna u Velikoj Gorici dostava cvijeća na adresu.Internet cvjećarna Velika Gorica najbrža dostava cvijeća.Croatia Cvjećarna – Cvjećarna Velika Gorica garantira uvijek svježe cvijeće.

Aranžmni koje najviše volite

[product_category category=”akcija”]

[product_category category=”novo-u-ponudi”]

Cvjećarna Velika Gorica

Cvjećarna Šibenik dostava cvijeća

Dostava cvijeća Velikoj Gorici radimo na svim lokacijama kako na kućnu (osobnu)adresu tako na adresu tvrtki i udruga.

Internet Cvjećarnica u Velikoj Gorici radi od Lipnja 2010 i ima najveću dostavnu službu u gradu.Naša internet potpora “online chat” dostupan je 24 h na dan.

Naše ljubazno osoblje potrudit će se da uvijek imate dobre informacije i pravu potporu.U našoj internet cvjećarni Velika Gorica sve narudžbe možete da izvršite u bilo koja doba dana ili noći.

Sve narudžbe koje zaprimimo do 16 h možemo da dostavimo isti dan kad i izvršite narudžbu.Cvijeće naručeno poslije 16 h dostavit ćemo ili sutra ili neki drugi datum koji ste Vi odabrali.

U našoj online cvjećarnici dostavu cvijeća rade naši dostavljači tj. ne koristimo brzu poštu niti neke druge načine dostave.Samim tim da cvijeće dostavlja naša služba za dostavu Cvijeće je uvijek lijepo ,svježe i što je jako bitno uvijek je na vrijeme pred vratima Vama drage osobe.

Također cvijeće u Velikoj Gorici dostavljamo i na groblja i sprovode ali dostavu cvijeća na sprovode u Velikoj Gorici morate naručiti najkasnije 24 h ranije.

Cvjećarna Velika Gorica-vrijeme dostave

Internet Cvjećarna Velika Gorica daje sve od sebe da cvijeće dostavi uvijek na vrijeme. Dostava cvijeća u Velikoj Gorici radimo u bilo koje vrijeme koje Vi poželite. U odjeljku posebna napomena upišite vrijeme dostave i mi ćemo se truditi da u to vrijeme budemo na adresi primatelja. Molimo Vas da se uvijek potrudite da primatelj bude na adresi ili da provjerite kad će biti doma ili u uredu tj. na mjestu dostave.

Želimo da Vam napomenemo da ukoliko primatelj nije na adresi i ukoliko se ne javi na telefonski poziv našeg dostavljača mi smatramo da je dostava izvršena. U naredni 48 časova može da se preuzme poklon ili buket u jednoj od naših poslovnica koje naznačimo.

Cvjećarnica Velika Gorica smatra također da je dostava izvršena ukoliko primatelj-ka odbije da preuzme poklon.

Dostava cvijeća u Velikoj Gorici radimo i subotom i nedjeljom ali je vrlo bitno da narudžbu izvršite dan ranije.

Dostava cvijeća u Hrvatskoj

dostava cvijeća

Croatia Cvjećarena je prva internet cvjećarna u Hrvatskoj.Obzirom da imamo najveću mrežu sopstvenih cvjećarni diljem Hrvatske kao i suradnju sa preko 150 cvjećarni u Republici Hrvatskoj i BiH u mogućnosti smo da pružimo i najkvalitetniju uslugu.Cvijeće dostavljamo na bilo koju adresu i garantiramo na svježini cvijeća.U većini slučajeva cvijeće možemo da dostavimo isti dan kad zaprimimo narudžbu.Dostavu cvijeća radimo našom dostavnom službom odmah nakon izrade aranžmana tako da cvijeće ne gubi na svježini i ljepoti.

Dostava Vijenaca I Grobni Arnžmana

U najtežim trenucima za vas,vašu obitelj,prijatelje ili poznanike Croatia Cvjećarna –Cvjećarnav Velika Gorica je uz vas.

Ukoliko se nalazite daleko,spriječeni ste obvezama I niste u mogućnošću doći I osobno iskazati svoju bol i sućut Croatia Cvjećarna –Cvjećarnav Velika Gorica uradit će to za vas na najbolji mogući način.

Croatia Cvjećarna –Cvjećarnav Velika Goricadostava vijenaca I grobnih aranžmana na groblja ili adresu ožalošćene porodice.Vijence I grobne aranžmane izrađujemo isključivo od sviježeg cvijeća jedan sat prije isporuke.Ukoliko u našem asortimanu nema vijenca ili grobnog aranžmana kakav vi želite kontaktirajte nas na info@croatiacvjecarna.com I naši djelatnici napravit će vijenac ili aranžman po vašoj želji.

Povratne poruke našoj korisničkoj potpori…

“Hvala  puno osoblju iz tvrtke Croatia Cvjećarna za isporuci buketa ruža mojoj djevojci. Pomogli ste mi da je obradujem,iznenadim i da se pomirim se njom! Bila je jako sretna i ugodno iznenađenja ! Samo naprijed! Vi ste najbolji!”

 

“Prvi put sam uzeo cvijeće preko vaše tvrtke.Prethodno se činilo da je naručivanje  buketa na internetu luksuz .Naime,mogućnost da obradujem svoju baku iako sam kilometrima daleko je neprocjenjiva.  Hvala vam !!! “ “Zahvaljujući osoblju Croatia Cvjećarne sad sam u prilici da obradujem,usrećim i pokažem ljubav mojoj djevojci koja je u Hrvatskoj a ja sam 8000.tisuća kilometara od nje. Hvala što postojite!
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply