Cvjećarnica Zagreb dostava cvijećana na adresu bilo gdje u Zagrebu.Internet Cvjećarnica Zagreb nudi jedinstvenu mogućnost narudžbe buketa sa bilo koje destinacije na svijetu.Dostava cvijeća u Zagrebu isti dan.Učiniti sretnim dragu Vam osobu sa nama je lako. Vaša Cvjećarnica Zagreb.

cvjećarna zagreb besplatna dostava

BESPLATNA DOSTAVA

Uz svaki kupljeni buket besplatna dostava na bilo koju adresu u Zagrebu

poruka uz svaki buket

BESPLATNA KARTICA

Uz svaki kupljeni buket besplatna kartica sa Vašom personalnom porukom.

SIGURNO PLAĆANJE

Vaša bezbjednost nam je na prvom mjestu,stoga koristimo najsuvremenije sustave za online plaćanje.

Aranžmni koje najviše volite
[product_category category=”akcija”]

Cvjećarnica Zagreb 

nešto posebno


Apolena Set 2

od  75.00 €


Poručite


cvjećarnica zagreb

AMY SET 1

od 89.00 €


Poručite


Dafine set

od  75.00 €


Poručite

[product_category category=”novo-u-ponudi”]

Cvjećarnica Zagreb 

nešto novo


Ljubav je crveno

od  81.90 €


Poručite


Za njega

od 85.90 €


Poručite


Elegant

od  75.00 €


Poručite

Cvjećarnica Zagreb 

nešto novo


Kraljevski dar

od  162.00 €


Poručite


Aranžman ruža u košarici

od 105.00 €


Poručite


BIJELA KOŠARICA

od  130.00 €


Poručite

Internet Cvjećarna Zagreb
Znamo koliko je bitno da svaki cvijet bude savršen ,a svaki buket na vrijeme dostavljen. Internet Cvjećarnica Zagreb dostava cvijeća.Vaša internet cvjećarnica Zagreb.

Internet cvjećarna Zagreb-kako mi to radimo-

  • Internet Cvjećarna Zagreb Vam garantira uvijek svježe cvijeće ugrađeno u bukete. Izrađene bukete slikamo prije nego krenu na dostavu a i prilikom uručenja buketa ukoliko primatelj da svoju suglasnost.
  • Sliku buketa, cvjetnih aranžmana i cvjetnih dekoracija Vam šaljemo emailom tako da vidite sto je ispručeno i obavezno pošaljemo email sa potvrdom da je buket uručen.
  • Cvjećarna Zagreb dostavu cvijeća, cvjetnih aranžmana i cvjetnih dekoracija vrši na željenu adresu , adresu privatne osobe, tvrtke, bolnice, hotela
  • Slanjem buketa Vama dragoj osobi ugodno ćete iznenaditi osobu koja će primiti naručeni aranžman.
  • Kako bi dostava naručenog buketa, aranžmana, aranžiranih poklona, vijenacabila izvršena na vrijeme,molimo Vas da navedete točne informacije o primatelju prilikom izvršenja narudžbe kako bi dostava bila na vrijeme i na zadovoljstvo svih.

RADNO VRIJEME I PODRUČJE DOSTAVE

Internet CvjećarnicaZagreb izvršit će dostavu

Dostava je besplatna na bilo koju lokaciju

Dostava se izvršava na adresu primatelja svakim radnim danom od 09 do 20h, a subotom od 09 do 15 h. Državnim praznicima i nedeljom ne dostavljamo,ali u dogovoru sa nama i ukoliko naručite ranije Cvjećarna Zagreb će izvršiti dostavu.

Od naručitelja se očekuje da za dostavu dopusti vremenski raspon od 4 h.

Područje dostave je grad Zagreb i okolica do 20 km. Narudžba se može izvršiti i na udaljenije lokacije ili/i u točno naznačen sat, ali ne bez prethodnog  dogovora sa primateljem

-napomena – dostava je besplatna 

Cvjećarnica Zagreb dostava cvijeća u Zagrebu u sljedeća mjesta:Donji grad,Gornji grad – Medveščak,Trnje,Maksimir,Peščenica – Žitnjak,Novi Zagreb – istok,Novi Zagreb – zapad,Trešnjevka – sjever,Trešnjevka – jug,Črnomerec,Gornja Dubrava,Donja Dubrava,Stenjevec,Podsused – Vrapče,Podsljeme,Sesvete,BrezovicaAdamovec, Belovar, Blaguša, Botinec, Brebernica, Brezovica, Budenec, Buzin, Cerje,Demerje, Desprim, Dobrodol, Donji Čehi, Donji Dragonožec, Donji Trpuci, Drenčec, Drežnik Brezovički, Dumovec, Đurđekovec, Gajec,Glavnica Donja, Glavnica Gornja, Glavničica, Goli Breg, Goranec, Gornji Čehi, Gornji Dragonožec, Gornji Trpuci, Grančari, Havidić Selo,Horvati, Hrašće Turopoljsko, Hrvatski Leskovac, Hudi Bitek, Ivanja Reka, Jesenovec, Ježdovec, Kašina, Kašinska Sopnica, Kučilovina,Kućanec, Kupinečki Kraljevec, Lipnica, Lučko, Lužan, Mala Mlaka, Markovo Polje, Moravče, Odra, Odranski Obrež, Paruževina, Planina Donja, Planina Gornja, Popovec, Prekvršje, Prepuštovec, Sesvete, Soblinec, Starjak, Strmec, Šašinovec, Šimunčevec, Veliko Polje, Vuger Selo, Vugrovec Donji, Vugrovec Gornji, Vurnovec, Zadvorsko i Žerjavinec.

DOSTAVA U POSEBNE OBJEKTE:

Internet Cvjećarna Zagreb izvršit će dostavu cvijeća u sljedeće objekte ali predhodno je potrebno da nam obezbjedite sljedeće informacije.

Za dostavu u urede, bolnice, hotele i domove umirovljenika biti će potrebni dodatni podaci.

Hoteli i domovi umirovljenika: naziv i adresa, telefon, broj sobe
Bolnice: naziv i adresa, broj ili naziv odjela, broj sobe
Uredi: točan naziv tvrtke, adresa, radno vrijeme

IZVRŠENJE DOSTAVE:

Internet Cvjećarnica Zagreb izvršenje dostave,

Internet Cvjećarna Zagreb dostavu će smatrati izvršenom kad primatelj ili osoba na adresi primatelja potpiše dostavnicu.

Internet Cvjećarna Zagreb uložiti će razumne napore da proizvod dostavimo, ali u tri niže navedena slučaja, iako dostavu nećemo moći izvršiti, smatrat ćemo je izvršenom

1.Primatelj odbija primiti pošiljku.

2.Adresa ili podaci o primatelju su netočni.

3.Primatelj nije na navedenoj adresi u naznačeno vrijeme.

U sva tri slučaja obavijestit ćemo naručitelja o nastaloj situaciji. Naručitelj će, ukoliko to želi, moći o svom trošku podići proizvod prema telefonskom dogovoru u roku od 48 sati od trenutka kad ga obavijestimo

POSTUPAK U SLUČAJU DA PRIMATELJA NEMA

Ukoliko ne zateknemo primatelja na naznačenoj adresi u vrijeme naznačeno za dostavu,djelatnik Internet cvjećarne Zagreb uručiti će je drugom ukućanu, a ukoliko nema nikog, nazvat ćemo naručitelja i ponuditi mu jednu od sljedeće tri mogućnosti:

Da se proizvod ostavi kod susjeda ukoliko je to moguće.

Da se proizvod ostavi pred vratima primatelja na odgovornost naručitelja.

Da se proizvod čuva 48 sati do preuzimanja naručitelja ili primatelja.

ZAGREB

Zagrebje glavni gradRepublike Hrvatske, i najveći grad u Hrvatskoj po broju stanovnika. Šire područje grada okuplja više od milijun stanovnika. Povijesno gledajući, grad Zagreb je izrastao iz dva naselja na susjednim brežuljcima, Gradeca i Kaptola, koji čine jezgru današnjeg grada, njegovo povijesno središte. Nalazi se na jugozapadnom rubu Panonske nizine na prosječnoj nadmorskoj visini od 122 m, podno južnih padina Medvednice, na lijevoj i desnoj obali rijeke Save. Položaj grada, koji je na mjestu spajanja alpskedinarskejadranske i Panonske regije, omogućio je da Zagreb postane most između srednjoeuropskog i jadranskog područja.

Prema popisu stanovništva iz 2011. u Zagrebu živi 790.017 stanovnika.Kao najveći i glavni grad, Zagreb je kulturnoznanstvenogospodarskoupravno središte Republike Hrvatske i Zagrebačke županije. Zahvaljujući ulozi najvećeg prometnog centra u Hrvatskoj, razvijenoj industriji s dugom tradicijom i znanstvenim i istraživačkim ustanovama, Zagreb je gospodarski najrazvijeniji grad u Hrvatskoj.

Grad Zagreb je kao glavni grad Hrvatske posebna teritorijalna, upravna i samoupravna jedinica koja ima položaj grada


cvjećarna zagreb besplatna dostava

BESPLATNA DOSTAVA

Uz svaki kupljeni buket besplatna dostava na bilo koju adresu u Zagrebu

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply