Cvjećara Sarajevo

Cvjećara Sarajevo je naša i Vaša cvjećara koja posluje u samom centru Sarajeva.Mi smo prva online cvjećara u Sarajevu iu mogućnosti smo da Vam pružimo uslugu dostave cvijeća na kućnu adresu bilo gdje u Sarajevskom Kantonu. Cvjećara Sarajevo je postavila visoke standarde u kvaliteti poslovanja pa samim tim naše usluge aranžiranja,brzina i kvaliteta isporuke cvijeća su na svjetskom nivou/razini. 

Cvjećara Sarajevo Garntuje svakodnevno svježe cvijeće i najbržu dostavu cvijeća u cijelom Kantonu Sarajevo. Raspolažemo flotom od 10 dostavnih vozila koja s najvećom pažnjom izvršavaju dostavu aranžmana. 

Obratite nam se sa Vašim željama a mi ćemo se potruditi da ih ispunimo. Za bilo koju prigodu imamo raznovrsan asortiman cvijeća u stanju iu izuzetno kratkom roku smo na adresi gdje se želite isporučiti cvijeće. Rođendan,Vjenčanje, 8.Mart dan žena ili Valentinovo dan zaljubljenih mi s smo tu.

Narudžbe cvijeća primamo iz cijelog svijeta a dostava je moguća isti dan.


pogledaj bukete

iz naše ponude

odaberite najljepše za svoje najdraže


cvjećara sarajevo ruže
Ruže

cvjećara sarajevo vjenčanje
Nešto nježno

Iz našeg bogatog asortimana možete odabrati uvijek nešto da Vama dragim osobama ukradete osmijeh. Zato smo tu,Vaša Cvjećara Sarajevo.


bijele ruže u sarajevu
Za sreću

pošalji osmjeh


Najtraženiji buketi

ovo su buketi koje naši klijenti najčešće traže.veoma je bitan kontrast boja i oblik.crvena boja je u znaku ljubavi dok je bijela boja cvijeća znak elegancije ,a s takvim odabirom sigurno nema greške… 


dostava cvijeća

Kvaliteta cvijeta

Nama je zadovoljstvo klijenta na prvom mjestu. Stoga dajemo sve od sebe da naše cvijeće bude uvijek prvoklasno i svježe.


najljepši buketi sarajevo

Uvijek najbolje

Sa kombinacijom najkvalitetnijeg cvijeća, brze i profesionalne dostave na lokaciju po Vašoj želji zasigurno ste na odgovarajućoj adresi.

Povjerenje naših kupaca

zadovoljstvo je drage nam osobe učiniti sretnim

100%

Naše cvjećare u Sarajevu

Cvjećara Sarajevo Stari Grad vrši dostavu cvijeća u općini Stari Grad.Naše ljubazno osoblje će aranžirati nezaboravan buket i dostaviti ga na adresu vama dragih osoba u najkraćem mogućem roku. Dostava cvijeća u općini Stari Grad Sarajevo Cvjećara 1. Cvjećara Sarajevo (Centar) jedna je od naših prvih cvjećara otvorenih u sarajevu.U našem širokom asortimanu raskošnih buketa sigurno ćete pronaći nešto za vas.Najbrža dostava cvijeća . Dostava cvijeća u općini (Centar) Sarajevo Cvjećara 2. Cvjećara Novo Sarajevo poslovnica br.3 u Sarajveu svakako će se potruditi da vam uljepša dan.Najbrža dostava cvijeća u gradu i uvijek svježe cvijeće zasigurno će biti opravdano Vašem povjerenju. Dostava cvijeća u općini Novo Sarajevo cvjećara 3.
cvjećara sarajevo stari grad

cvjećara sarajevo centar

cvjećara novo sarajevo dostava

o našem gradu

Sarajevo

Sarajevo  je  glavni grad  Bosne i Hercegovine  i njen najveći urbani, kulturni, ekonomski i prometni centar, glavni grad  Federacije Bosne i Hercegovine  i sjedište  Sarajevskog kantona

Kroz grad protiče rijeka  Miljacka , au neposrednoj blizini grada je i izvorište rijeke  Bosne , sa popularnim izletištem Sarajlija,  Vrelom Bosne . Oko grada su olimpijske planine:  JahorinaBjelašnicaIgmanTreskavica  i  Trebević.

Istražite grad


Muzej i galerije

Turističke atrakcije

Cvjećara Sarajevo

Vijećnica

Restorani i hoteli

Trebevićka žičara