Cvjećara Novo Sarajevo

dostava cvijeća

Cvjećara Novo Sarajevo je naša i Vaša cvjećara koja posluje u samom centru Sarajeva.Mi smo prva online cvjećara u Sarajevu iu mogućnosti smo da Vam pružimo uslugu dostave cvijeća na kućnu adresu bilo gdje u Sarajevskom Kantonu. Cvjećara Novo Sarajevo   je postavila visoke standarde u kvaliteti poslovanja u isto vrijeme naše usluge aranžiranja, brzina i kvaliteta isporuke cvijeća su na svjetskom nivou/razini. 

Cvjećara Novo Sarajevo   Garntuje vam svakodnevno svježe cvijeće i najbržu dostavu cvijeća u cijelom Kantonu Sarajevo. Raspolažemo flotom od 10 dostavnih vozila koja s najvećom pažnjom izvršavaju dostavu aranžmana. 

Obratite nam se sa Vašim željama a mi ćemo se potruditi da ih ispunimo. Za bilo koju prigodu imamo raznovrstan asortiman cvijeća u stanju iu izuzetno kratkom roku smo na adresi gdje želite isporučiti cvijeće. Rođendan,Vjenčanje, 8.Mart dan žena ili Valentinovo dan zaljubljenih mi s smo tu.

Narudžbe cvijeća primamo iz cijelog svijeta a dostava je moguća isti dan.


pogledaj bukete

Cvjećara Novo Sarajevo

Novo Sarajevo

Općina  Novo Sarajevo  jedna je od devet općina  Sarajevskog kantona  i jedna od četiri općine  Grada Sarajeva . Područje općine Novo Sarajevo zauzima centralni dio  Sarajevskog polja . Graniči s općinama  CentarNovi Grad  i  Vogošća , te entitetom  Republika Srpska .

Općina Novo Sarajevo je kulturni, obrazovni, administrativni i poslovni dio grada Sarajeva. Prostire se na površini od 11,43 km2. Prije rata općina je zauzimala površinu od 47,15 km2 što znači da sada oko 75% prijeratne teritorije pripada Republici Srpskoj, a ostatak  Federacije BiH