Cvjećara Novo Sarajevo

Cvjećara Novo Sarajevo je naša i Vaša cvjećara koja posluje u samom centru Sarajeva.Mi smo prva online cvjećara u Sarajevu i u mogućnosti smo da Vam pružimo uslugu dostave cvijeća na kućnu adresu bilo gdje u Sarajevskom Kantonu. Cvjećara Novo Sarajevo  je postavila visoke standarde u kvaliteti poslovanja pa samim tim naše usluge aranžiranja,brzina i kvalitet dostave cvijeća su na svjetskom nivou/razini. 

Cvjećara Novo Sarajevo  Vam garntuje svakodnevno svježe cvijeće i najbržu dostavu cvijreća na cijelom Kantonu Sarajevo. Raspolažemo flotom od 10 dostavnih vozila kaja sa najvećom pažnjom izvršavaju dostavu aranžmana. 

Obratite nam se sa Vašim željama a mi ćemo se potruditi da ih ispunimo. Za bilo koju prigodu imamo raznovrsan asortiman cvijeća na stanju i u izuzetno kratkom roku smo na adresi gdje želite da se isporuči cvijeće. Rođendan,Vjenčanje, 8.Mart dan žena ili Valentinovo dan zaljubljenih mi s smo tu.

Narudžbe cvijeća primamo iz cijelog svijeta a dostava je moguća isti dan.

Cvjećara Novo Sarajevo

Novo Sarajevo

Općina Novo Sarajevo jedna je od devet općina Sarajevskog kantona i jedna od četiri općine Grada Sarajeva. Područje općine Novo Sarajevo zauzima centralni dio Sarajevskog polja. Graniči s općinama CentarNovi Grad i Vogošća, te entitetom Republika Srpska.

Općina Novo Sarajevo je kulturni, obrazovni, administrativni i poslovni dio grada Sarajeva. Prostire se na površini od 11,43 km2. Prije rata općina je zauzimala površinu od 47,15 km2 što znači da sada oko 75% prijeratne teritorije pripada Republici Srpskoj, a ostatak Federaciji BiH