Croatia vjećarna - Cvjećarna Bjelovar dostava cvijeća. Dostava Buketa u Bjelovaru na kućnu adresu isti dan kad izvršite narudžbu. Najbrža dostava cvijeća u Bjelovaru i u cijeloj Hrvatskoj.Croatia Cvjećarna-Cvjećrana Bjelovar Vam garantira uvijek svježe cvijeće.

Aranžmni koje najviše volite

od 65.00  

Amy

od 55.00  

Kraljevski dar

12 crvenih ruža medo i ferrero čokolade

Veliki medo jednom šapicom drži 12 crvenih ruža, a srce Ferrero čokolade drugom šapicom.Neka medvjed vam pomogne da se brine o svojim prijateljima, on to može učiniti vrlo dobro!
Medvjed može varirati ovisno o dostupnosti.Slika je samo za referencu i glavne stavke su iste, učinak je garantiran.

Kad isporučujemo:Kad Vi to želite
Kamo isporučujemo:Bilo gdje u Hrvatskoj
podrijetlo:Nizozemska
na stanju:Neograničena količina
kvaliteta:A (najkvalitetnija)
sastav:Ruže,Medvjedić,Ferrero Roche
napomena: U ljetnom periodu Ferrero Roche bit će zamjenjen Raffaelo kuglicama.

Za tvoju ljubav 

Jedano desetak crvenih ruža sa smeđim medvjedom i kombinacijom ukusne torte su sigurno najbolji način da nekome pokazete ljubav i paznju.
 
Kad isporučujemo:Kad Vi to želite
Kamo isporučujemo:Bilo gdje u Hrvatskoj
podrijetlo:Nizozemska
na stanju:Neograničena količina
kvaliteta:A (najkvalitetnija)
sastav:Ruže,Medvjedić,Kolač

Cvijeće idealni poklon za svaku priliku!

Originalni i kreativno osmišljeni buketi od svježeg i suhog cvijeća za sve prigode. Bilo da pripremate ručak i trebate ukrasiti stol za svečanu prigodu, trebate cvijeće za rođendan, godišnjicu braka, rođenje djeteta, prvu pričest, krštenje, promociju … Ponekad jednostavno želite kupiti cvijeće kojim ćete ukrasiti svoj dom.

Novost u ponudi je i poklon bon – idealni poklon za svaku priliku! Odaberite vrijednost poklon bona prema Vašoj želji i razveselite svoje voljene, prijatelje ili poslovne partnere ovim jedinstvenim darom! Dostavljamo bukete i cvjetne aranžmane za razne prigode od svježeg, suhog i umjetnog cvijeća. Svi želimo odabrati onaj jedan mali i poseban poklon koji će od srca razveseliti dragu nam osobu.

Croatia cvjećarna-Cvjećarna Bjelovar dostava

Croatia cvjećarna-Cvjećarna Bjelovar dostava prelijepih buketa i cvjetnih aranžmana. Online Cvjećarna Bjelovar dostavlja cvijeće u gradu Bjelovar i okolini.  Najbolja online cvjećarna u Bjelovaru stoji vam na raspolaganju 365 dana u godini.  Cvjećarna Bjelovar dostava cvijeća na kućnu adresu.

Dostava cvijeća   radimo na svim lokacijama kako na kućnu (osobnu)adresu tako na adresu tvrtki i udruga. Cvijeće u Bjelovar dostavljamo i na groblja i sprovode,  ali dostavu cvijeća na sprovode u Bjelovar morate naručiti najkasnije 24 h ranije.

.

Croatia cvjećarna-Cvjećarna Bjelovar profesionalno obavlja dostavu cvijeća i buketa u Bjelovar  i okolinu .  Cvjećarna Bjelovar 365 dana u godini vrši dostavu cvijeća, poklona i buketa. Putem online usluge naručivanja bukete i cvijeće možete naručiti u svakom trenutku sa bilo koje destinacije u svijetu. Naš sustav za naplatu je jedan od najsigurnijih na svijetu a plaćanje možete izvršiti preko PAY PAL sustava ili nekom od platnih kartica.

Postoji mnogo načina da vama dragoj osobi uljepšate dan ali trenutak kad ispred svojih vrata ugleda jedan divan buket će biti nešto nezaboravno.

Croatia cvjećarna radi dostavu prelijepih i svježih buketa diljem Hrvatske, pa tako i u Bjelovaru a cijena dostave je besplatna. Naše uslužno osoblje će uvijek da ispuni sve vaše zahtjeve i pobrinut će se za sve vaše želje.

Trenutno u Croatia cvjećarna – Cvjećarna Bjelovar imamo u ponudi bukete sa bombonjerom i malim medom koji će raznježiti i najtvrđa srca.Dostava buketa  je odličan način da nekome izrazite ljubav ili poštovanje. Također buket ispred vrata može da vam kupi oprost ukoliko ste pogriješili ili skrivili kod vama drage osobe..

Croatia cvjećarna-Cvjećarna Bjelovar dostavu radimo isključivo preko naše kurirske službe tako da cvijeće na adresu dolazi uvijek sviježe i lijepo.  Također vaša diskrecija je zagarantirana nikad ne prosljeđujemo vaše podatke primatelju poklona ukoliko se Vi ne potpišete. Ukoliko nema primatelja na adresi onda zovemo ili primatelja ili vas da nam date savijet šta da činimo.

Cvjećarna Bjelovar dostavlja cvijeće na slijedeća naselja u Bjelovaru i to Breza, Brezovac, Ciglena, Galovac, Gornji Tomaš, Gudovac, Klokočevac, Kokinac, Kupinovac, Letičani, Mala Ciglena, Malo Korenovo, Novi Pavljani, Novoseljani, Obrovnica, Patkovac, Plavnice Gornje, Plavnice Stare, Prespa, Prgomelje, Prokljuvani, Puričani, Rajić, Stančići, Stari Pavljani,Tomaš, Trojstveni Markovac, Veliko Korenovo, Zvijerci i Ždralovi. U sva naselja dostava cvijeća je besplatna.

Povratne poruke našoj korisničkoj potpori…

“Hvala  puno osoblju iz tvrtke Croatia Cvjećarna za isporuci buketa ruža mojoj djevojci. Pomogli ste mi da je obradujem,iznenadim i da se pomirim se njom! Bila je jako sretna i ugodno iznenađenja ! Samo naprijed! Vi ste najbolji!”

 

“Prvi put sam uzeo cvijeće preko vaše tvrtke.Prethodno se činilo da je naručivanje  buketa na internetu luksuz .Naime,mogućnost da obradujem svoju baku iako sam kilometrima daleko je neprocjenjiva.  Hvala vam !!! “ “Zahvaljujući osoblju Croatia Cvjećarne sad sam u prilici da obradujem,usrećim i pokažem ljubav mojoj djevojci koja je u Hrvatskoj a ja sam 8000.tisuća kilometara od nje. Hvala što postojite!
Recent Comments
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply