Cvjećarnica Zagreb

DOSTAVA

 • vršimo na području grada Zagreba
 • dostava je uračunata u cijenu
 • vrši se na kućnu adresu, u javne ustanove, firme i na zagrebačka groblja
 • realizacija može biti unutar 3 sata od dobivene potvrde o plačenom računu

NARUDŽBA

 • online 0-24h
 • telefonom pon-pet 7-20h, sub 7-15h, ned 8-13h
 • pogrebne aranžmane najbolje je naručiti danas za sutra

  Dostava je izvršena:

  1. Primatelj/ica zaprimi poklon buket

  2. Ukučanin zaprimi poklon buket

  3. Nema nikoga kod kuće, kontaktiramo naručitelja i ostavljamo poslikani buket ispred vrata

  4. Primatelj/ica odbija zaprimiti poklon buket

  5. Netoćni podaci za dostavu

  Cvijeće dostavljamo radnim danom od 08 – 20h.

PLAČANJE

 • putem pay pal
 • plaćanje kreditnim karticama (American Express, Maestro, MasterCard, Visa)

1402380665image04     secure-payment-jpg-psd

NAŠE CVIJEĆE

 • moguće je da određenog cvijeća momentalno nema ali ćemo se uvijek potruditi da naši radovi budu CIJENOM I KVALITETOM kao na slici

 SIGURNOST PODATAKA

Sve podatke koje nam dajete o Vama i primatelju isključivo koristimo radi izvršenja prodaje i dostave.
DISKRECIJA JE ZAJAMČENA.

IZJAVA O SIGURNOSTI ONLINE PLAĆANJA

Pri plaćanju na našoj web trgovini koristite PayPal – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta.

 

PayPal osigurava potpunu tajnost Vaših kartičnih podataka već od trenutka kada ih upišete u PayPal formular. Platni podaci prosljeđuju se šifrirano od Vašeg web preglednika do banke koja je izdala Vašu karticu. Naša trgovina nikada ne dolazi u kontakt s cjelovitim podacima o Vašoj platnoj kartici. Također, podaci su nedostupni čak i djelatnicima PayPal sustava. Izolirana jezgra samostalno prenosi i upravlja osjetljivim podacima, čuvajući ih pri tom potpuno sigurnima.

Formular za upis platnih podataka osiguran je SSL transportnom šifrom najveće pouzdanosti. Svi skladišteni podaci dodatno su zaštićeni šifriranjem, korištenjem kriptografskog uređaja certificiranog prema FIPS 140 2 Level 3 standardu. 2checkout  zadovoljava sve zahtjeve vezane uz sigurnost on line plaćanja propisane od strane vodećih kartičnih brandova, odnosno posluje sukladno normi – PCI DSS Level 1 – najviši sigurnosni standard industrije platnih kartica. Pri plaćanju karticama uvrštenim u 3 D Secure program Vaša banka uz valjanost same kartice dodatno potvrđuje i Vaš identitet pomoću tokena ili lozinke.

Corvus Info sve prikupljene informacije smatra bankovnom tajnom i tretira ih u skladu s tim. Informacije se koriste isključivo u svrhe za koje su namijenjene. Vaši osjetljivi podaci u potpunosti su sigurni, a njihova privatnost zajamčena je najmodernijim zaštitnim mehanizmima. Prikupljaju se samo podaci nužni za obavljanje posla sukladno propisanim zahtjevnim procedurama za on line plaćanje.

Sigurnosne kontrole i operativne procedure primijenjene na našu infrastrukturu osiguravaju trenutnu pouzdanost PayPal sustava. Uz to održavanjem stroge kontrole pristupa, redovitim praćenjem sigurnosti i dubinskim provjerama za sprječavanje ranjivosti mreže te planskim provođenjem odredbi o informacijskoj sigurnosti trajno održavaju i unaprjeđuju stupanj sigurnosti sustava zaštitom Vaših kartičnih podataka.

IZJAVA O PRIVATNOSTI

Tvrtka Cvjecarnica Zagreb obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici tvrtke Cvjecarnica Zagreb i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

REKLAMACIJE

Pravo na reklamaciju stječe se ukoliko:

 • 1. Buket ne odgovara standardima kvalitete
 • 2. Buket ima veća oštećenja (transport)
 • 3. Buket nije dostavljen u dogovoreno vrijeme (unutar sat vremena od dogovorene dostave)

Reklamacije na isporučeni buket će se uvažiti ukoliko je dojavljena u roku 1 sata nakon izvršene dostave. Obvezujemo se da ćemo na svaku reklamaciju odgovoriti unutar 48h i probati rješiti problem u obostranu korist. Ukoliko ne nalazimo zajedničko rješenje, tada uplačeni novac vraćamo u cjelosti.

Cvjecarnica Zagreb

Trg Europe 12/1
10000 Zagreb

OBAVIJEST O NAČINU PODNOŠENJA PRIGOVORA POTROŠAČA

Sukladno čl.8 st.2. Zakona o zaštiti potrošača (Nar.nov., br.79/07., 125/07., -isp.,79/09. i 89/09 -isp.) obavještavamo potrošače da prigovor na kvalitetu naših usluga mogu dostaviti u pisanom obliku na našu adresu odnosno tel. i mail. Odgovor na vaš prigovor dat ćemo u pisanom obliku najkasnije 15 dana od dana primitka prigovora.

IZJAVA O KONVERZIJI

All payments will be effected in Croatian currency. The amount your credit card account will be charged for is obtained through the conversion of the price in Euro into Croatian kuna according to the current exchange rate of the Croatian National bank. When charging your credit card, the same amount is converted into your local currency according to the exchange rate of credit card associations. As a result of this conversion there is a possibility of a slight difference from the original price stated in our web site.

KUPNJOM PROIZVODA KUPAC PRIHVAĆA UVJETE POSLOVANJA

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply