Cvjecarna Rijeka dostava cvijeca na adresu svega 3 sata od trenutka prijema narudžbe. Dostava cvijeća je besplatna . Cvjećarna Rijeka ima mogućnost prijama narudžbi iz cijelog svijeta. Sigurno i lako poručite cvijeće za dostavu na adresu.

Online Cvjećarnica Rijeka

Svaki trenutak je savršena prilika da obradujete svoje najmilije. Ako nemate ideju kako to da izvedete mi smo tu za vas. Naš širok asortiman raznih buketa,aranžmana ,korpica i flower-box aranžmana savršeni su da uljepšaju svaku priliku. Cvjećarna Rijeka tu je da svaki vas poseban trenutak ucini nezaboravnim i savrsenim. Za nas je jako bitno mišljenje i zadovoljstvo naših klijenata tako da smo ubacili i nešto potpuno novo.Po vašoj želji možete tražiti i da vam se slika i snimi uručivanje buketa vašoj dragoj osobi. Na ovaj način htjeli smo vam,iako ste kilometrima udaljeni, probližiti ovaj trenutak i time zabilježiti reakciju primaoca vašeg aranžmana. Ovim smo pokušali ovjekovječiti i dočarati ovaj poseban tenutak i dodatno vas uvjeriti da ste izabrali pravo mjesto za vaš poklon. Naša Online Cvjećarna Rijeka radi 24sata 7 dana u sedmici 365 dana u godini. Ako vam je potrebna pomoć pri izboru buketa ili pri narudžbi naši stručni radnici su tu. Profesionalno osoblje naše cvjećarnice pretvara vaš san u realnost. Zahvaljujući dobro obučenim cvjećarima svaki naš aranžman je malo umjetničko djelo. Također dostavu je moguće isporučiti i odmah isti dan samo je potrebno poručiti do 13:00 h. Dostavu vršimo uvijek točno na vrijeme i onako kako vi želite. Za dostavu je zadužena naša lična dostavna služba a dostava je naravno potpuno besplatna.

cvjecarna rijeka
Cvijećarna Rijeka 1. Cijena dostave 2. Točno vrijeme isporuke 3. Vrijeme narudžbe 4. Nema nikoga kod kuće 5. Pogrešna adresa 6. Mjesto isporuke 7. Isporuka u bolnice 8. Isporuka na pogrebe 9.Narudžbe za Valentinovo

1. Cijena dostave

           Sve dostave Cvjećarna Rijeka su beslaptne.

2. Točno vrijeme isporuke

Obično smo u mogućnosti izvršiti dostavu u vremenskom razmaku od nekoliko sati.
Molimo Vas da uzmete u obzir da će ponekad radi nepredviđenih okolnosti
isporuka cvijeća biti izvršena u skladu sa mogućnostima.
Ukoliko Vam je važno da osoba dobije cvijeće na određen dan a vrijeme
isporuke nije bitno, odaberite polje ” tokom dana”.
Želite li drugo vrijeme, odaberite ga iz padajućeg menija.

.Cvjećarna Rijeka dostava cvijeća,poklona vršimo u sljedeća naselja:

 

Rjeka,Banderovo,Belveder,Brajda-Dolac,Brašćine-Pulac,BulevardCentar-Sušak,Draga,Drenova,Gornja Vežica,Gornji Zamet,Grad Trsat,Grbci,Kantrida,Kozala,Krimeja,Luka,Mlaka,Orehovica,Pašac,Pećine,Pehlin,Podmurvice,Podvežica,Potok,Srdoči,Sveti KuzamSveti Nikola,Svilno,Školjić-Stari grad,Škurinje,Škurinjska Draga,Turnić,Vojak,Zamet.

 

 

6. Mjesto isporuke

Cvjećarnica Rijeka vrši dostavu na sva navedena mjesta:kućna adresa, hotel, ured, pogreb, bolnica
ili nešto drugo, što naznačite u polju “Napomena”.

7. Isporuka u bolnice

Cvjećarnica Rijeka vrši dostavu cvijeća u bolnice.Molimo Vas da navedite ime bolnice, adresu, odjel u kojem se osoba nalazi , kat i broj sobe.
U nekim bolnicama nije dopuštena dostava buketa rodiljama,možete nas kontaktirati na mailto:florist@eu florist.com  i provjeriti.

8. Isporuka na pogrebe

Cvjećarnica Rijeka učiniti će sve kako bi Vaš vijenac ili grobni aranžman bio uručen. U polje “Napomena” upišite ime groblja , točno vrijeme isporuke i ostalo. U ovom slučaju čak i ako naručite prekasno pokušat ćemo Vam izaći u susret i ispuniti vaše želje.

9. Narudžbe za Valentinovo

Cvjećarnica Rijeka zadržava pravo promjene cijena na Valentinovo i ostale blagdane kada se same nabavne cijena cvijeća mjenjaju.

3. Vrijeme narudžbe

Cvjećarna Rijeka narudžbe zaprima do 15 sati od ponedjeljka do petka moguće je
isporučiti isti dan.Najranija isporuka moguća je 3 sata nakon narudžbe.
Subotom se narudžbe zaprimaju do 12 sati.
Nedjeljom ne radimo.
Ukoliko naručite cvijeće u Nedjelju isporuku ćemo izvršiti idući dan.
Imate li posebne zahtjeve za narudžbu molimo Vas da nas kontaktirate  florist@eu florist.com

4.. Nema nikoga kod kuće

Cvjećarna Rijeka će ukoliko nema osobe na zadanoj adresi cvijeće ostaviti ispred vrata  ili kod susjeda.
Imate li neku drugu želju naznačite je u polju “Napomena”.

5. Pogrešna adresa

Cvjećarna Rijeka će ukoliko je adresa približno točna pokušava se pronaći primatelja.
Ako se pronađe izvršava se dostava cvijeća, ako ne, smatra se da je dostava izvršena.
Nazovite nas kako bi naručeni buket podigli u narednih 48 sati.

Dostava vijenaca Rijeka

 

poezija

Naša specijalna usluga u najtežim trenucima je dostava vijenaca za izraz sućuti. Za dostavu vijenaca ili grobnih aranžmana na groblje Rijeka potrebno je da se aranžmani naruče 24 sata prije zakazanog ukopa.

U ponudi imamo prelijepe vijesti ili grobne aranžmane te križeve od ruže .

U trenucima najtežim za Vašu obitelj, prijatelje i rodbinu ukoliko ne možete biti tu postoji mogućnost da izrazite svoje žaljenje i sućut.