Cvjećara Sarajevo Centar

Cvjećara Sarajevo Centar je naša i Vaša cvjećara koja posluje u samom centru Sarajeva.Mi smo prva online cvjećara u Sarajevu i u mogućnosti smo da Vam pružimo uslugu dostave cvijeća na kućnu adresu bilo gdje u Sarajevskom Kantonu. Cvjećara Sarajevo Centar   je postavila visoke standarde u kvaliteti poslovanja pa samim tim naše usluge aranžiranja,brzina i kvalitet dostave cvijeća su na svjetskom nivou/razini. 

Cvjećara Sarajevo Centar   Vam garntuje svakodnevno svježe cvijeće i najbržu dostavu cvijreća na cijelom Kantonu Sarajevo. Raspolažemo flotom od 10 dostavnih vozila kaja sa najvećom pažnjom izvršavaju dostavu aranžmana. 

Obratite nam se sa Vašim željama a mi ćemo se potruditi da ih ispunimo. Za bilo koju prigodu imamo raznovrsan asortiman cvijeća na stanju i u izuzetno kratkom roku smo na adresi gdje želite da se isporuči cvijeće. Rođendan,Vjenčanje, 8.Mart dan žena ili Valentinovo dan zaljubljenih mi s smo tu.

Narudžbe cvijeća primamo iz cijelog svijeta a dostava je moguća isti dan.


pogledaj bukete

Cvjećara sarajevo stari Grad

Centar (Sarajevo)

Centar je sastavna općina Sarajeva, te kulturno, političko, privredno, trgovačko, i zdravstveno središte tog grada. Zahvata zapadnu polovicu historijskog dijela Sarajeva, uključujuči CiglaneKoševoMarijin Dvor, i Skenderiju. Graniči sa općinom Ilijaš na sjeveru, Stari Grad na istoku, Novo Sarajevo na jugu, te sa općinama Novi Grad i Vogošća na zapadu. Općina pokriva površinu od 33,0 km² na kojoj, prema procjenama iz 2002. godine, živi otprilike 68.151 ljudi. Općina Centar se ukupno sastoji od 15 mjesnih zajednica.