Cvjećarna Vukovar

Cvjećarna Vukovar.Internet Cvjećarna Vukovar dostava cvijeća na adresu. Dostava cvijeća u Vukovaru onda kad i gdje Vi želite. U suradnji sa vama učinit ćemo sretnim Vama drage ljude.

Aranžmni koje najviše volite

od 65.00  

Amy

od 55.00  

Kraljevski dar

12 crvenih ruža medo i ferrero čokolade

Veliki medo jednom šapicom drži 12 crvenih ruža, a srce Ferrero čokolade drugom šapicom.Neka medvjed vam pomogne da se brine o svojim prijateljima, on to može učiniti vrlo dobro!
Medvjed može varirati ovisno o dostupnosti.Slika je samo za referencu i glavne stavke su iste, učinak je garantiran.

Kad isporučujemo:Kad Vi to želite
Kamo isporučujemo:Bilo gdje u Hrvatskoj
podrijetlo:Nizozemska
na stanju:Neograničena količina
kvaliteta:A (najkvalitetnija)
sastav:Ruže,Medvjedić,Ferrero Roche
napomena: U ljetnom periodu Ferrero Roche bit će zamjenjen Raffaelo kuglicama.

Za tvoju ljubav 

Jedano desetak crvenih ruža sa smeđim medvjedom i kombinacijom ukusne torte su sigurno najbolji način da nekome pokazete ljubav i paznju.
 
Kad isporučujemo:Kad Vi to želite
Kamo isporučujemo:Bilo gdje u Hrvatskoj
podrijetlo:Nizozemska
na stanju:Neograničena količina
kvaliteta:A (najkvalitetnija)
sastav:Ruže,Medvjedić,Kolač

Cvjećarna Vukovar

 

Cvjećarna Vukovar dostava cvijeća na adresu po Vašoj želji. Internet cvjećarna Vukovar u suradnji sa vama dostavit će cvijeća u točno vrijeme i na adresu po vašoj želji. Mi smo Internet cvjećarnica koja posluje u cijeloj Hrvatskoj sa najvećom mrežom ispostava koje garantiraju vrhunsku kvalitetu svojih usluga. Naša Cvjećarna Vukovar je jedna od najbolje organizirani ispostava sa mogućnošću dostave buketa cvijeća svega 1.sat nakon zaprimljene narudžbe.

Internet Cvjećarna Vukovar prima narudžbe iz cijelog svijeta 24h a naplatu naših usluga obavljamo preko najsigurnijeg sustava za online plaćanje PayPal.

Dostavu cvijeća u Vukovaru radimo i subotom i nedjeljom ali za dane vikenda vas molimo da poručite dan ranije.

Cvjećarnica Vukovar dostavu cvijeća radi za sve prigode. Pa tako imamo širok izbor prelijepih buketa za: rođenje,vjenčanja,rođendane,obljetnice.

Internet Cvjećarnica Vukovar je i u najtežim trenucima sa Vama.Dostava Vijenaca i grobni aranžmana na mjesto ukopa ili posljednjeg  ispraćaja.

Dostava cvijeća u Hrvatskoj

dostava cvijeća

Croatia Cvjećarena je prva internet cvjećarna u Hrvatskoj.Obzirom da imamo najveću mrežu sopstvenih cvjećarni diljem Hrvatske kao i suradnju sa preko 150 cvjećarni u Republici Hrvatskoj i BiH u mogućnosti smo da pružimo i najkvalitetniju uslugu.Cvijeće dostavljamo na bilo koju adresu i garantiramo na svježini cvijeća.U većini slučajeva cvijeće možemo da dostavimo isti dan kad zaprimimo narudžbu.Dostavu cvijeća radimo našom dostavnom službom odmah nakon izrade aranžmana tako da cvijeće ne gubi na svježini i ljepoti.

Povratne poruke našoj korisničkoj potpori…

“Hvala  puno osoblju iz tvrtke Croatia Cvjećarna za isporuci buketa ruža mojoj djevojci. Pomogli ste mi da je obradujem,iznenadim i da se pomirim se njom! Bila je jako sretna i ugodno iznenađenja ! Samo naprijed! Vi ste najbolji!”

 

“Prvi put sam uzeo cvijeće preko vaše tvrtke.Prethodno se činilo da je naručivanje  buketa na internetu luksuz .Naime,mogućnost da obradujem svoju baku iako sam kilometrima daleko je neprocjenjiva.  Hvala vam !!! “ “Zahvaljujući osoblju Croatia Cvjećarne sad sam u prilici da obradujem,usrećim i pokažem ljubav mojoj djevojci koja je u Hrvatskoj a ja sam 8000.tisuća kilometara od nje. Hvala što postojite!
Recent Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *