Cvjećara Banja Luka dostava cvijeća,cvjetnih aranžmana i vijenaca na adresu. Dostava unutar 3 sata od trenutka dobijene narudžbe. Online poručivanje i plaćanje.

Buketi koje najviše volite

Cvjećara Banja Luka

dostava cvijeća u Banja LuciNaša online cvjećara je prva online cvjećara u Banja Luci koja vam pruža mogućnost dostave buketa isti dan kad i porućite.

Najljepši način da usrećite Vama dragu osobu je zasigurno buket cvijeća pred vratima.

Cvjećara Banja Luka – kako mi to radimo

Cvjećara Banja luka putem mogućnosti online poručivanja naših proizvoda nudi vam mogćnost dostave buketa u roku dva sata od prijema narudžbe.

Čim zaprimimo Vašu narudžbu ona se prosljđuje našim spretnim cvjećarima koji odmah izrađuju buket ili aranžman te se daje kuriru koji izvršava dostavu.

Cvjećara Banja Luka Vam garantuje uvijek svježe cvijeće i najbolju i najkvalitetniju uslugu.Cvijeće dostavljamo na bilo koju adresu u Banja Luci i dostava je besplatna.

Cvjećara Banja Luka dostavu cvijeća vrši sedam dana u Nedjelji,365 dana u godini.

Cvjećara Banja Luka je i u najtežim trnutcima sa Vama. Dostava vijenaca na groblja sptovode ili shrane je takodjer jedna od naših usluga.

Banja Luka

Banja Luka ili Banjaluka je gradsko naselje, odnosno naseljeno mjesto u sastavu Grada Banje Luke kao jedinice lokalne samouprave u Republici Srpskoj (Bosna i Hercegovina). Predstavlja politički, administrativni, finansijski, univerzitetski i kulturni centar Republike Srpske. Prema konačnim podacima Popisa stanovništva u BiH 2013. godine, naselje Banja Luka ima 135.059 stanovnika.

Banja Luka je smještena na obalama Vrbasa, koji u ovom gradu gubi osobine planinske rijeke i ulazi u niziju na svom putu ka ušću u Savu. Vrbas u Banjoj Luci prima pritoke SuturlijuCrkvenu i Vrbanju.[4]Središnji dio grada leži na nadmorskoj visini od 163 m i okružen je tercijarnim brežuljcima.[5] Grad se u početku razvijao nizvodno od nekadašnjeg Gornjeg Šehera prateći tok Vrbasa, a stambena naselja koja su se gradila poslije Drugog svjetskog rata razvijala su se u širinu prema brdima koja okružuju urbano jezgro.