Cvjećara Stari Grad Sarajevo

Cvjećara Stari Grad Sarajevo je naša i Vaša cvjećara koja posluje u samom centru Sarajeva.Mi smo prva online cvjećara u Sarajevu i u mogućnosti smo da Vam pružimo uslugu dostave cvijeća na kućnu adresu bilo gdje u Sarajevskom Kantonu. Cvjećara Stari Grad Sarajevo  je postavila visoke standarde u kvaliteti poslovanja pa samim tim naše usluge aranžiranja,brzina i kvalitet dostave cvijeća su na svjetskom nivou/razini.

Cvjećara Stari Grad Sarajevo  Vam garntuje svakodnevno svježe cvijeće i najbržu dostavu cvijreća na cijelom Kantonu Sarajevo. Raspolažemo flotom od 10 dostavnih vozila kaja sa najvećom pažnjom izvršavaju dostavu aranžmana.

Obratite nam se sa Vašim željama a mi ćemo se potruditi da ih ispunimo. Za bilo koju prigodu imamo raznovrsan asortiman cvijeća na stanju i u izuzetno kratkom roku smo na adresi gdje želite da se isporuči cvijeće. Rođendan,Vjenčanje, 8.Mart dan žena ili Valentinovo dan zaljubljenih mi s smo tu.

Narudžbe cvijeća primamo iz cijelog svijeta a dostava je moguća isti dan.


pogledaj bukete

Cvjećara sarajevo stari Grad

Stari Grad (Sarajevo)

Stari Grad je sastavna općina gradske zajednice općina Sarajeva i historijsko središte tog grada. Zahvata istočnu polovicu historijskog dijela Sarajeva, uključujuči AlifakovacBaščaršijuBendbašuBistrik, i Vratnik. Graniči sa općinom Ilijaš na sjeveru, Istočni Stari Grad na istoku, Istočno Novo Sarajevo na jugu, te sa općinama Centar i Novo Sarajevo na zapadu. Općina pokriva površinu od 51,4 km² na kojoj, prema procjenama iz 2002. godine, živi otprilike 38.167 ljudi. Mnoge od najpoznatijih Sarajevskih građevina se nalaze u Starom Gradu, uključujuči Gazi Husrev-begovu džamiju i Vijećnicu.