Cvjećarnica Split dostava

Cvjećarna Sveta Nedelja dostava cvijeća isti dan.Internet Cvjećarna Sveta Nedelja garantira uvijek svježe cvijeće.Narudžbe primamo iz cijelog svijeta.Cvjećarna Sveta Nedelja – Croatia Cvjećarna

[product_category category=”akcija”]

[product_category category=”novo-u-ponudi”]

Cvjećarna Sveta Nedelja

O Nama

Mi smo prva Internet Cvjećarna u Hrvatskoj , a cvijeće je naša ljubav i naš život. Dugi niz godina naše vrijedne ruke oblikuju čudesne cvjetne fantazije na radost naših sugrađana. U sklopu tvrtke je i Cvjećarnica Sveta Nedelja, Croatia Cvjećarna je začetnik cvjećarstva i aranžerstva u Hrvatskoj , naši radovi popratili su na stotine javnih i privatnih događanja. Tako veliko iskustvo i ljubav za ovaj posao naša je najbolja preporuka Vama, da nam se obratite s povjerenjem. Spremne smo prekrasnim cvjetnim dekoracijama popratiti svaki događaj u vašem životu, dati vam savjet i pomoć u odabiru, uz uvažavanje i poštivanje vaših želja i zamisli. Croatia Cvjećarna suvremenim načinom poslovanja i pružanje usluge dostave cvijeća za svega nekoliko sati od dobivene narudžbe bilo gdje u Hrvatskoj  počela je 2006 godine i od tada uspješno surađujemo s našim kupcima na obostrano zadovoljstvo.

poezijaDostava vijenaca i grobnih aranžmana

Naša specijalna usluga u najtežim trenucima je isporuka cvijeća na groblja i sprovode  ali dostavu cvijeća na sprovode u Svetoj Nedelji morate naručiti najkasnije 24 h ranije.U ponudi imamo prelijepe vijence ili grobne aranžmane te križeve od ruža.

U najtežim trenucima za vašu familiju,prijatelje i rodbinu ukoliko ne možete biti tu postoji mogućnost da izrazite svoje žaljenje i sućut.Naša usluga dostave vijenaca i grobni aranžmana je jedna od prvih ovakve vrste u Hrvatskoj.

Dostava cvijeća Sveta Nedelja

Cvjećarna Sveta Nedelja vrši dostavu cvijeća u sljedeća mjesta: Bestovje, Brezje, Jagnjić Dol, Kalinovica, Kerestinec, Mala Gorica, Novaki, Orešje, Rakitje, Srebrnjak, Strmec, Sveta Nedelja, Svetonedeljski Breg i Žitarka.

Zemljopis

Sveta Nedelja je grad smješten uz autocestu A3 SlovenijaBreganaZagrebLipovac, 6 km istočno od Samobora i 17 km zapadno od centra Zagreba. Čitav kraj geografski je smješten na veoma privlačnom položaju koji obuhvaća ravničarski i brežuljkasti dio, a nalazi se zapadno od Zagreba između Save, Okićkog i Samoborskog gorja, a prometno je otvoren prema Zagrebu, Samoboru, Jastrebarskom, Zaprešiću. Grad Sveta Nedelja sastoji se od 14 gradskih četvrti: Bestovje, Brezje, Jagnjić Dol, Kalinovica, Kerestinec, Novaki, Mala Gorica, Orešje, Rakitje, Srebrnjak, Strmec, Sveta Nedelja – Centar, Svetonedeljski Breg i Žitarka.