[vc_row][vc_column][vc_column_text][wds id=”2″][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Znamo koliko je bitno da svaki cvijet bude savršen ,a svaki buket na vrijeme dostavljen. Cvjećara Sarajevo dostava cvijeća.

[/vc_column_text][vc_column_text][product_category category=”akcija”]

[product_category category=”novo-u-ponudi”][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Cvjećara Sarajevo

Cvjećara Sarajevo

Cvjećarnica Zagreb preko svojih suradnika BiH Cvjećare i Cvjećare Najljepši Cvijet  vrši dostavu cvijeća u Sarajevu.Kod nas u Cvjećarnici Zagreb možete da izvršite kompletnu narudžbu i cvijeće će biti dostavljeno isti dan.

Ukoliko želite da naručite direktno u BiH Cvjećarama dovoljno je da kliknete na ovdje za dostavu cvijeća preko Cvjećara Sarajevo u sastavu BiH Cvjećare, a ukoliko želite da poručite cvijeće u Sarajevu preko Sarajevske Cvjećare NajljepsiCvijet to mozete da uradite klikom ovdje.

Naši saradnici iz Sarajeva potrudit će se da Vama i dragim vam osobama učine dan nezaboravnim.

Cvjećarnica Zagreb Croatia Cvjećarna ima  dugogodišnju i odličnu suradnjom sa ove dvije kompanije za dostavu cvijeća u Sarajevu,Tuzli,Zenici,Mostaru,Bihaću,Bijeljini,Banja Luci,Prijedoru,Doboju  kao i u cijeloj Bosni i Hercegovini.

Sarajevo

1000px-Sarajevo_panorama

Sarajevo je glavni i najveći grad Bosne i Hercegovine, njena metropola i njen najveći urbani, kulturni, ekonomski i prometni centar, glavni grad Federacije Bosne i Hercegovine i sjedište Kantona Sarajevo.

Nalazi se u srcu jugoistočne Evrope i Balkana. Kroz grad protiče rijeka Miljacka, a u neposrednoj blizini grada je i izvorište rijeke Bosne, sa popularnim izletištem Vrelom Bosne. Oko grada su olimpijske planine: JahorinaBjelašnicaIgmanTreskavica i Trebević, koji su posebno tokom zimskih mjeseci omiljena izletišta Sarajlija i turista iz cijeloga svijeta.

Grad Sarajevo se sastoji od četiri gradske općine: Stari GradCentarNovo Sarajevo i Novi Grad, a zajedno sa susjednim općinama čini Kanton Sarajevo, koji je u sastavu Federacije Bosne i Hercegovine. Od dijelova predratnih općina Novi Grad, Novo Sarajevo, Stari Grad, Trnovo, Pale i cijelog teritorija općine Sokolac 1993., te naselja KasindoLukavicaHreša itd.[18]formiran je Grad Istočno Sarajevo, koji je pripao entitetu Republika Srpska. Istočno Sarajevo se do odluke Ustavnog suda o neustavnosti naziva zvalo Srpsko Sarajevo. Zvanično Istočno Sarajevo čine: Istočni Stari GradIstočna IlidžaIstočno Novo SarajevoPaleTrnovo RS i Sokolac.

 [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]